20 вересня 2020 року у храмі Пресвятого Серця Христового у Жовкві відбулася урочистість Облечин кандидаток Роксоляни Фірти та Сніжани Гетьманчук.

Божественну Літургію і Обряд Облечин звершив духівник новіціяту о. Матей Химинець, ЧСВВ.
На урочистість прибули численні гості – с. Мирослава Яхимець, Провінційна Настоятелька, Сестри Служебниці зі Львова, а також родина та друзі кандидаток.

На початку Божественної Літургії кандидатки Роксоляна та Сніжана, заквітчані та вбрані у барвисті українські строї, у супроводі с. Дарії Пітулик, вчительки новичок, урочисто увійшли у храм. 
Обряд Облечин розпочався мелодійним співом тропаря. Кандидатки Роксоляна та Сніжана, віддавши глибокий поклін Христові в Пресвятій Євхаристії, клякнули перед престолом.

На запитання отця Матея: «Чого ви, Сестри, бажаєте, приступивши тут до престолу цього?», вони відповіли, що бажають і просять одежі новичок у Згромадженні Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії та хочуть якнайкраще відправити новіціят.
Під час Обряду Облечин кандидатки отримали нові імена – с. Пія і с. Кароліна, чернечий одяг, Святе Письмо та вервиці.
Отець Матей під час проповіді поділився роздумами про значення чернечого одягу, який є великою проповіддю для оточуючих. Для світу монаший габіт є пригадкою, кому богопосвячена особа належить. Також чернечий одяг є для служіння, щоб іти там, де найбільша потреба.
Провінційна Настоятелька с. Мирослава Яхимець побажала новичкам с. Пії та с. Кароліні відважно крокувати дорогою богопосвяченого життя та завжди міцно тримати руку Христа.